ITALIA

UNIIKIT YRITYSTILAISUUDET JA -MATKAT

Suunnitellaan yhdessä seuraava tilaisuutesi Italiassa

Pyydä alustava tarjous

Tilaisuuden järjestäminen toiseen maahan ja kulttuuriin ei ole helppoa ja sopivan paikan sekä oikeiden yhteistyökumppanien löytäminen voi olla vaikeaa. Autan sinua toteuttamaan toiveesi missä päin Italiaa tahansa; osaan maan kielen, tunnen paikalliset tavat sekä eri paikkakuntien erikoisuudet. Kauttani pääset kosketukseen aidon Italian kanssa. Toimipisteeni on Milanossa josta operoin koko Italiaan.

Palvelukonseptini käsittää erilaisten tilaisuuksien ja oleskelujen järjestämisen Italiassa. Palveluni perustuu laajaan yhteistyöverkostoon ja se räätälöidään tarpeittesi mukaan – ei niin pientä eikä niin suurta ettenkö tekisi siitä sinulle sopivaa.

Palveluni kattaa kaiken tarvittavan, mitä tarvitset onnistuneeseen tilaisuuteen tai matkaan. Konsultoin tarvittaessa yksittäisissä ohjelmissa kongressi- tai messumatkojen yhteydessä. Tai autan sinua löytämään ainutlaatuisimman paikan tilaisuudellesi. Yhteistyökumppanini ovat kokeneita oman alansa ammattilaisia ja pystyvät täyttämään vaativimmatkin tarpeet.

JUHLA- JA KOKOUSPAIKAT, MAJOITUKSET, KULJETUKSET, PITOPALVELU, KOKOUSVÄLINEET, KORISTELU, OHJELMAT, TULKIT, KOKOUSEMÄNNÄT JA MUUT TARVITTAVAT PALVELUT

Olen paikallinen konsultti ja tilaisuuksien järjestäjä Milanosta, joka toimii ympäri Italiaa. Tavoitteenani on taata ainutlaatuinen kokemus, joka on täysin räätälöity juuri sinulle ja yrityksellesi. Tavoitteenani on tarjota nopeaa, tarkkaa ja korkeatasoista palvelua, jotta palveluni muotoutuvat yhdeksi ainutlaatuiseksi kokemukseksi sinulle ja yrityksellesi.

SINUN ETUSI:

ITALIAN ALUEET

Kulttuurikaupungit;  Milano, Venetsia, Verona, Firenze, Siena, Rooma

Pohjoisen järvialue;  Maggiore, Como, Garda

Viinialueet: Piemonte, Franciacorta, Veneto, Toscana, Umbria, Sisilia

Merenranta: Sardinia, Toscana, Liguria, Amalfin rannikko, Puglia, Sisilia

Ota yhteyttä

ja pyydä alustava tarjous tilaisuudellesi Italiassa.

Palautteet

ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai katso yhteystiedot!