loader image
My Choice Events

Tilaisuudet Italiassa

JUHLAT JA MUUT TILAISUUDET ITALIASSA

Italian tarjonta juhlille ja muille tapahtumille tai matkoille on todella laaja ja moninainen. Monet paikat joissa pidetään hääjuhlia tarjoavat uniikit puitteet myös muille asiakkaille. yhteistyökumppanini ovat kokeneita ammattilaisia ja pystyvät muuntamaan palvelunsa jokaiselle sopiviksi.

YKSITYISET JUHLAT ITALIASSA

Järjestän sinulle unohtumattoman syntymäpäivän, vuosijuhlan tai muun merkkipäivän Italiassa.

Usein kyseessä on pitkä viikonloppu, jolloin muillekin päiville suunnitellaan aktiviteetteja. Apuni voi olla täysin konsultointiapua palvelujen varaamiseen asti tai kokonaisvaltaisempi, joka käsittää myös suunnitteluvaiheen ja paikalla olemisen juhlan aikana.

OTA YHTEYTTÄ

YRITYSTILAISUUDET ITALIASSA

Autan sinua tilaisuutesi suunnittelussa ja tarvittaessa myös toteutuksessa Italiassa. Päämääräni on löytää sinulle juuri se oikea paikka ja palvelut, jotka takaavat menestyksekkään ja uniikin tilaisuuden Italiassa. Italiasta löytyy lukematon määrä ainutlaatuisia paikkoja, joita on ehkä muutoin vaikea löytää.

Avustan kaikkien tarvittavien palvelujen löytämiseen ja niiden koordinointiin, kuten juhlapaikka, ohjelmatarjonta, kuljetukset, hostess-palvelut, tulkkipalvelut, grafiikka ja lahjat vieraille, pitopalvelu ja koristelu.

Olen suunnitellut yksittäisiä asiakastilaisuuksia messujen ja kongressien aikana sekä virkistysmatkoja yritysten hallituksille. Nämä matkat sisältävät tutustustumiskäyntejä oman alan yrityksiin Italiassa.

Apuni on konsultointiapu, eli esittelen kaikki tarvittavat palvelut, jotka sopivat toivomuksiinne ja budjettiin. Tarvittaessa autan myös tilaisuuden toteutuksessa ja sen koordinoinnissa.

OTA YHTEYTTÄ

ALUEET | KUKA OLEN | HOME