loader image
My Choice Events

Oheispalvelut hääjuhliin

OHEISPALVELUT HÄÄJUHLIIN ITALIASSA

Tarjoan myös oheispalveluita niille, jotka eivät tarvitse kaiken kattavaa avustusta hää- tai muun juhlan järjestämiseen Italiassa. Palveluni voi käsittää vain sopivan paikan löytämisen, vihkijänä toimimisen tai on-line-avustuksen suunnittelussa tai muussa osa-alueessa. Palveluani voi myös laajentaa myöhäisemmässä vaiheessa täyspalvelupakettiin asti.

ON-LINE-PALVELUT

juhlapaikka häihin Toscanassa
syntymäpäivät Italiassa

On-line-palvelut sopivat niille, jotka ovat jo löytäneet sopivan juhlapaikan, mutta tarvitsevat apua palveluiden löytämiselle, suunnitteluavun ja konsultoinnin tai muun osa-alueen ilman paikan päällä koordinointia.

Olen vuosien varrella auttanut myös pariskuntia, jotka tulevat häämatkalle Italiaan ja haluavat tehdä kuvauspäivän kohteessaan. Heille olen esitellyt ja varannut kaikki tarvittavat palvelut, kuten valokuvaajan, kampaajan ja meikkaajan, kukat, ravintolan ja kuljetukset. Sovin palveluiden kanssa aikatauluista, maksuista ja kaikista yksityiskohdista, jotta saapuessanne kaikki on kätevästi valmiina.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

SYMBOLINEN VIHKIJÄ

Viime vuosien aikana olen toiminut myös symbolisena vihkijänä suomalaisille pariskunnille. Rakennan vihkikaavan jokaiselle hääparille sopivaksi. Vihkitilaisuuden aikana vihkipari vaihtaa sormukset ja sanovat halutessaan omat vihkivalansa. Usein vihkitilaisuutta rikastutetaan musiikilla ja muutaman läheisen henkilön lukemalla runolla tai tekstillä.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

symbolinen vihkijä Italiassa
symbolinen vihkijä Toscanassa

HOME | INTIIMIT HÄÄT | HÄÄPAKETTI | ALUEET