loader image
My Choice Events

Intiimit häät

INTIIMIT HÄÄT ITALIASSA

Haluaisitteko omistaa hääpäivänne vain teille kahdelle? Intiimit häät Italiassa on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia tärkeästä päivästä kahden kesken tai vain muutaman läheisen läsnäollessa, huolehtimatta suurten juhlien tuomasta stressistä. Se antaa myös mahdollisuuden lisätä luksusta hääpäivään.

Koko hääpäivä suunnitellaan tarkoin ottaen huomioon kaikki toiveenne ja budjettinne. Päämääränä on luoda teille mitä romanttisin ja ikimuistoisin hääpäivä.

Varaan teille vihkisalin ja autan todistusten eteenpäinviemisessä, jos haluatte mennä virallisesti naimisiin. Siviilivihkimiseen tarvitaan kaksi todistajaa, jotka tarpeen tullen hankin teille. Symbolisen vihkimisen voin järjestää mitä ainutlaatuisimmissa paikoissa, kuten upeilla näköalaterasseilla, kultaisilla rannoilla, salaisissa puutarhoissa, kotoisissa viinikellareissa tai muussa paikassa, josta olette aina haaveilleet. Joillakin alueilla voin auttaa järjestämään myös uskonnollisen siunauksen kirkossa.

Autan teitä kaikissa yksityiskohdissa, jotka antavat lopullisen silauksen hääpäivällenne, kuten hääkimppu ja viehe, kampaus ja meikki, vihkipaikan koristelu, kuljetus, intiimi lounas- tai illallispaikka, valokuvaus, musiikki ja muut tärkeät yksityiskohdat.

Häävalokuvaus Italiassa
Intiimit luksushäät Sorrentossa
Intiimit häät Veronassa
Hääkuvaus Sorrenton kaduilla
Pienet häät Garda-järvellä
Romanttisen väriset kukat hääjuhlaan
Intiimi vihkiminen Sorrentossa
Intiimit häät Roomassa
Hääkuvaus veneessä Venetsiassa

Kiitos korvaamattomille ja ammattitaitoisille kuvaajille ikimuistoisten hetkien taltioinnista: ©Facibeni Fotografia, ©Gabriella Rotondi, ©Daniele Lanci, ©Ilaria Sirch, ©Barbara Zanon

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

HÄÄPALVELUT | ALUEET | HOME | KIITOKSET