loader image
My Choice Events

Palvelut

RÄÄTÄLÖIDYT HÄÄSUUNNITTELUPALVELUT ITALIASSA

Tarjoan räätälöityjä palveluita hää-ja juhlien suunnitteluun Italiassa. Palveluni sopivat sekä pienten ja intiimien vihkimisten tai suurempien hääjuhlien suunnitteluun ja toteutukseen. Tavoitteena on, että juhlasi tulee olemaan ainutlaatuinen kokemus sekä sinulle että vieraillenne.

Juhlasi kaikki pienimmätkin yksityiskohdat heijastavat sinun persoonallisuuttasi. Minun tehtävä on auttaa sinua konkretisoimaan toiveesi ja visiosi ohjaamalla valintoja ja tarvittavia palveluita, sekä saada sinut nauttimaan häiden suunnitteluprosessista ilman stressiä.

Keskustellaan toiveistasi!

Häät ulkomailla on monen unelma, mutta niiden järjestäminen voi osoittautua kuviteltua vaikeammaksi ja aikaa vieväksi tehtäväksi. Eteen voi tulla kielimuuri ja kulttuurierot.

Paikalla oleva hääsuunnittelija onkin usein korvaamaton apu ja hän toimii henkilökohtaisena konsulttina ja luottohenkilönä, joka ohjaa sinua valinnoissa, ehdottaa kaikkia tarvitsemiasi palveluita, pitää sinut ajan tasalla kaikesta ja on tukenasi alusta loppuun saakka.

Ensimmäinen yhteydenotto tapahtuu usein sähköpostitse, mutta sen jälkeen suosittelen puhelin- tai videokeskustelua. Tämä auttaa meitä tutustumaan paremmin toisiimme ja voimme keskustella kaikista pienistäkin asioista, joita ei välttämättä kirjoiteta viesteihin. Keskustelemalla voin ymmärtää paremmin tarpeitasi ja toiveitasi. Lisäksi tärkein asia; Meidän on tunnettava toisemme ja luotava hyvä fiilis, koska häiden järjestely vaatii tiivistä yhteistyötä tulevina kuukausina.

Nauti juhlasi suunnitteluprosessista!

Hääsuunnitteluprosessi voi olla yksi elämäsi mielenkiintoisimmista ja hauskimmista kokemuksista. Kun toiveesi ja vaatimuksesi on määritelty, opastan sinua häiden suunnittelun eri vaiheissa huolehtimalla jokaisesta yksityiskohdasta, jättämättä mitään sattumanvaraan.

Avustan tarvittavissa todistuksissa, esittelen ja varaan sopivat vihki- ja juhlapaikat, suunnittelen kattaukset ja koristukset toiveittesi mukaan, autan sinua valitsemaan parhaat palvelut ja pidän sinut ajan tasalla kaikesta. Olen läsnä koko suunnitteluprosessissa ja olen tukenasi alusta alkaen aina hääpäiväsi loppuun asti.

Hääpäivä!

Hääpäivä on alusta alkaen täynnä tunteita, jännitystä ja pelkoakin; meneekö kaikki niin kuin pitäisi.

Joskus suunnitelmiin tai aikatauluun voi tulla pieniä muutoksia, joka on täysin luonnollista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia näistä viime hetken muutoksista. Minä ja tiimini huolehdimme näistä. Olemme paikalla valmisteluista juhlan loppuun asti. Hoidamme aikataulut, koordinoimme kaikki palvelut, tarkistamme kaikki yksityiskohdat ja autamme vieraita. Meidän tehtävänä on, että nautit hääpäiväsi jokaisesta hetkestä.

 

HÄÄSUUNNITTELUPAKETIT

INTIIMIT HÄÄT -PAKETTI

juhlat tai vihkiminen

lue lisää

Suunnittelupaketti intiimeille hääjuhlille Italiassa

YKSITTÄISET PALVELUT

online-palvelut – vihkijä

lue lisää

Yksittäiset palvelut hääsuunnitteluun Italiassa

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄTIETOJA

HOME | KUKA OLEN | ALUEET

Kuvat: @Angelo Governi, @Barbara Zanon, @Bottega53