loader image
My Choice Events

Piemonte

HÄÄT JA JUHLAT PIEMONTESSA

Piemonten maakunta on vähemmän tunnettu hääjuhlien pitopaikkana, mutta sen suosio on koko ajan nousussa. Sen kumpuilevat viinialueet ja ihastuttavat kylät luovat uskomattoman kauniit puitteet ainutlaatuiselle juhlalle. Alue sopii loistavasti niille, jotka etsivät rauhallista ja luonnonkaunista maalaismaisemaa, korkeatoisia kulinaristisia elämyksiä ja aluetta, joka antaa uusia elämyksiä myös monelle Italiassa aikaisemmin matkustaneelle.

HÄÄPAIKAT PIEMONTESSA

Piemonte tarjoaa kattavan kokoelman erilaisia juhlapaikkoja aina rustiikkisista villoista mahtipontisiin linnoihin. Alueelta löytyy myös boutique-tyyppisiä pieniä hotelleja ja niiden ensiluokkaiset ravintolat, joiden verrannoilta pääsee nauttimaan Piemonten kauniista ja laajoista maisemista.

Piemonten keittiö on kuuluisa ja hyvin arvostettu, eikä ole ihme, että sieltä löytyy toiseksi eniten Michelin tähden ravintoloita Italiassa.

VIHKIMINEN PIEMONTESSA

Monet kauniit juhlapaikat ovat syrjäisemmällä paikalla, joten paras vihkimuoto on symbolinen vihkiminen juhlapaikan tiloissa. Myös siviilivihkiminen on mahdollinen kunnantaloissa ja jopa joissain tiloissa. Monella linnalla on oma kappeli, jossa voidaan pitää katolilaiset häät.

LIIKKUMINEN

Lähimmät lentokentät ovat Milanossa, Torinossa ja Genovassa. Myös junalla pääsee eteenpäin suurempiin Piemonten kaupunkeihin. Suosituin ja paras liikkumistapa Piemontessa on vuokra-autolla tai yksityisellä kujetuksella. Tämä mahdollistaa myös tutustumisen alueeseen.

PARAS AIKA 

Huhtikuu – lokakuu. Kuumimmat kuukaudet ovat heinä-ja elokuu. Syksyllä alue on melkeinpä kauneimmillaan ja varsinkin tryffeliaika soveltuu loitavasti kulinaristeille.

PYYDÄ TARJOUS – PIEMONTE

ITALIAN JÄRVET | TOSCANA | VENETSIA JA VERONA | LIGURIA | AMALFIN RANNIKKO