VIINILLISET HÄÄT ITALIASSA

Häät viinitilalla Italiassa on yksi paras ratkaisu häiden pitämiseen viinin ystäville!

Viinitilat tarjoavat häille lämpimän ja kotoisan tunnelman sekä mahtavia ruokaelämyksiä. Tunnettuna viinimaana Italia tarjoaa mitä parhaimpia viinialueita pohjoisesta etelään. Alueet sijaitsevat kauniilla kumpuisilla seuduilla, viehettävien pienten kylien lähellä. Viinitiloja on monenlaisia ja kokoisia, aina pienistä perhetiloista suuriin maailmankuuluihin kartanotiloihin.

Symbolinen vihkiminen, tai jopa avioliiton siunaus tai siviilivihkiminen, voidaan järjestää viinitiloilla. Tilat tarjoavat mitä idyllisimpiä ja intiimejä paikkoja vihkimiselle, kuten viinikellarit, viinitarhat ja näköalaterassit. Siviilivihkiminen voidaan myös järjestää viereisen kylän tai kaupungin historiallisessa vihkisalissa.

Suunnittelen kanssasi kaikki pienetkin yksityiskohdat, jotka täydentävät juhlasi viinillisen teeman yhdessä herkullisen paikallisen ruoan ja viinin kanssa.

Suunnittelit sitten pieniä intiimejä häitä tai suurempaa juhlaa perheesi ja ystäviesi kanssa, esittelen sinulle viinitiloja, jotka vastaavat juuri sinun toiveitasi.

Ota yhteyttä ja kysy ilmainen tarjous

Häämuistoja