HÄÄPALVELUT

Vihkiminen Italiassa

SIVIILIVIHKIMINEN on Italiassa oikeudellisesti sitova ja voimassa kaikkialla maailmassa. Vihkiminen tapahtuu yleensä historiallisissa, arvokkaissa kaupungin taloissa, mutta monet kunnat ja kaupungit ovat antaneet myös poikkeusluvan vihkimiseen alueen arvostetuissa yksityisissä villoissa, keskiaikaisissa linnoissa, palatseissa ja kauniissa puutarhoissa sekä näköalaterasseilla.

Vihkiminen kestää noin 15 minuuttia ja se suoritetaan italiaksi. Palveluni sisältää vihkimisen tulkkauksen suomeksi, kuten italian laki edellyttää. Autan sinua myös todistusten eteenpäinviemisessä ja kaikissa yksityiskohdissa, mitkä vihkitilaisuuden tunnelmaa kohottamaan; runoja, musiikkia ja koristeluja.

SYMBOLINEN VIHKIMINEN on joustava tapa sitoutua toisiinsa. Sinun ei tarvitse huolehtia todistuksista ja vihkiminen voidaan toimittaa missä tahansa. Symbolisella vihkimisellä ei ole oikeudellista arvoa ja siksi monet hääparit meneväkin virallisesti naimisiin kotimaassaan ennen saapumistaan Italiaan. Symbolinen vihkiminen antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa vihkikaavan toiveittesi ja uskomuksesi mukaisena. Se voikin olla usein juhlallisempi ja tunnerikkaampi kuin siviilivihkiminen. Symbolinen vihkiminen on mahdollinen myös samaa sukupuolta oleville.

USKONNOLLINEN SIUNAUS voidaan järjestää katolisessa kirkossa vain jos ainakin toinen teistä on katolilainen. Italiasta löytyy myös muihin uskontokuntiin kuuluvia kirkkoja, kuten protestanttinen, juutalainen ja ortodoksinen kirkko, joissa on mahdollista saada avioliiton siunaus tai jopa mennä naimisiin laillisesti.

HÄÄJUHLASI on yksi tärkeimpiä kohokohtia vieraillesi. Italiassa vietettäviltä häiltä odotetaan luonnollisesti ainutlaatuisia  italialaisia yksityiskohtia, jotka te ja vieraasi muistavat vielä pitkään. Ideoin ja autan sinua järjestämään ainutkertaiset italialaiset häät sinun toiveittesi, unelmiesi ja budjettisi mukaan.

Syntymäpäivät, vuosijuhlat, polttarit ja muut merkkitapahtumat

Autan sinua ideoimaan ja toteuttamaan sinun tärkeän juhlasi Italiassa. Esittelen sinulle mielenkiintoisia paikkoja ja uniikkeja yksityiskohtia, jotka sopivat toiveisiisi ja budjettiisi.

HÄÄIDEOITA

Ekologiset häät

Suunnittelen kanssasi ympäristöystävälliset häät sekä maaseudulla että kaupungeissa. [lue lisää]

Häät viinitilalla

Häät viinitilalla Italiassa on yksi paras ratkaisu häiden pitämiseen viinin ystäville! [lue lisää]

Häät vuokratalossa

Haluaisitko vuokrata yksityisen huvilan Italiasta? Haluaisitko viettää erilaiset häät läheistesi kanssa? [lue lisää]

Intiimit häät

Haluaisitteko omistaa hääpäivänne vain teille kahdelle? Monet pariskunnat "karkaavat" vihille ulkomaille ja nauttivat tärkeästä päivästään kahden kesken ilman häävieraista huolehtimista. [lue lisää]

Luksushäät

Jokainen Italian maakunta tarjoaa loistokkaita paikkoja luksushäille, halusitpa sitten modernia eleganssia... [lue lisää]

Häämuistoja