loader image

SUOMALAINEN HÄÄSUUNNITTELIJA ITALIASSA

Ciao,

Nimeni on Tiina. Olen asunut vakituisesti Italiassa vuodesta 2004. Sitä ennen valmistuin Suomessa restonomiksi.  Valmistumiseni jälkeen työskentelin muutamia vuosia Suomessa Luxury Collection Hotels -ketjussa. Kun tulin Italiaan, jatkoin työskentelyä samassa hotelliketjussa. Kaiken kaikkiaan minulle tuli yli 15-vuoden kokemus yritys- ja yksityistilaisuuksien myynnistä, johtamisesta ja operatiivisesta valvonnasta sekä ryhmämajoituksesta.

Äitiyslomalla tein tärkeän päätöksen, joka oli jo muhinut mielessäni pidempään; aloin järjestää häitä ja muita juhlia itsenäisesti. Vuosi oli 2012. Siitä lähtien olen tavannut ja auttanut monen parin häätilaisuuksien järjestelyissä täällä Italiassa ja osaan heistä olen vieläkin yhteydessä. Työkokemukseni, Italian kielen ja kulttuurin hallinta sekä työlle omistautumiseni on auttanut minua ymmärtämään asiakkaitteni tarpeet ja tarvittavat palvelut.

Miten työskentelen

Suunnittelen tarkoin yhdessä sinun kanssasi tilaisuutesi ja /tai oleskelusi Italiassa. En laske käyttämääni aikaa suunnitteluun, vaan tavoitteenani on löytää paras mahdollinen ratkaisu sinulle.

Organisoin tilaisuuden ja/tai oleskelusi. Tämä sen jälkeen kun olemme yhdessä löytäneet sinua miellyttävän ja sinulle sopivan vaihtoehdon. Pidän sinut aina ajan tasalla ja otan huomioon kaikki päätöksesi myös järjestelyjen suhteen. Laadin ja toimitan sinulle yksityiskohtaisen ohjelman ennen tuloasi Italiaan.

Valvon ja ohjaan niin, että tilaisuus, olipa se sitten hää- tai muu yksityistilaisuus, yritystilaisuus tai vain loma Italiassa etenee ja toteutuu niin kuin olimme sen suunnitelleet. Voit huoletta nauttia juhlastasi!

Kun olemme löytäneet sinua miellyttävän vaihtoehdon, aloitan tilaisuuden/oleskelusi operatiivisen organisoinnin. Pidän sinut aina ajantasalla ja kaikki päätöksesi otetaan huomioon. Lähetän sinulle ennen tuloasi Italiaan yksityiskohtaisen ohjelman.

Tilaisuutesi valvonta ja ohjaus on minun tehtäväni. Voit huoletta keskittyä siihen mikä on tärkeintä sinulle – nauttia ilman huolia juhlastasi, olipa se sitten hää- tai muu yksityistilaisuus, yritystilaisuus tai yksinkertaisesti loma Italiassa.

Nähdään Italiassa!

https://www.menaiset.fi/artikkeli/ihmiset-ja-ilmiot/ilmiot/haaveena-haat-italiassa-julkkisten-haasuunnittelija-vinkkaa-varaa

https://www.haat.fi/artikkeli/jutta-ja-juha-larmin-satumaiset-haat-italiassa

OTA YHTEYTTÄ