Uniikit häät ja juhlat Italiassa

by MyChoice Events

LHBT – ystävällinen hääsunnittelija

ota yhteyttä
suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset häät Italiassa!

Samaa sukupuolta olevien laillinen avioituminen on mahdollinen Italiassa vuodesta 2016 lähtien. Autan teitä löytämään kauneimman paikan vihkimiseen ja hoidan yhteydenpidon valitun kunnan kanssa.

Symbolinen vihkiminen on mahdollinen juhlapaikassanne. Olipa toiveenanne sitten intiimi, yksinkertainen vihkitilaisuus tai juhlava seremonia perheen ja ystävien kesken, ammattitaitoiset symboliset vihkijät takaavat ikimuistettavan vihkitilaisuuden, jossa on otettu huomioon kaikki toivomuksesi. Varmistan, että kaikki hoituvat virheettömästi alusta loppuun asti ja että kaikki palvelut tarjotaan hienotunteisuudella ja ammattitaidolla.

MITEN AUTAN SINUA
Häiden suunnittelun pitäisi olla hauska ja unohtumaton kokemus, mutta sitä se ei välttämättä ole, varsinkaan jos suunnittelet häitä tuhansien kilometrien päästä paikkaan, jossa kieli, kulttuuri ja paikalliset tavat eivät ole tuttuja. Autan sinua järjestämään uniikit häät ja teen suunnittelusta hauskan ja stressittömän kokemuksen.
Kaikki yksityiskohdat suunnitellaan huolellisesti ja sopiviksi hääteemaasi, kuten kukat ja koristelu, hiukset ja meikki , valokuvaus ja videointi , pitopalvelu, majoitus , kuljetukset ja muut tarvittavat palvelut.

Tarvitsetpa sitten apuani koko häiden suunnitteluun tai vain osaan sitä, ohjaan järjestelyitä täältä Italian päästä ja tarjoan palveluja, jotka sopivat sinun budjettiin ja toiveisiin parhaiten. Jokaisesta pienimmästä yksityiskohdasta päätät sinä.

SINUN HÄÄT TULEVAT OLEMAAN…

ITALIAN KAUNEIMMAT HÄÄPAIKAT

Lukematon määrä erilaisia vaihtoehtoja joka makuun; Italialaiset puutarhat, keskiaikaiset linnat, rantaravintolat, ekologiset viinitilat, vanhat luostarit, modernit boutique-hotellit, yksityiset villat ja paljon muuta – jokainen Italian maakunta tarjoaa parhainta ja aitoa Italiaa, jossa paikallinen ruokakulttuuri ja historia sekä luonnonkauneus takaavat parhaimmat raamit elämäsi yhdelle tärkeimmälle päivälle.

Katso alueet

Palautteet

ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai katso yhteystiedot!