loader image
My Choice Events

Palautteet

Grazie!

Päämääräni on luoda täydelliset häät asiakkailleni. Kuukausia kestäneiden valmistelujen ja hääpäivän jännityksen jälkeen on todella ihanaa saada positiivisia kommenteja työstäni. Asiakkaitteni kauniit sanat ovat paras palkinto jonka voin saada, ja ne antavat minulle tukea ja motivaatiota työssäni tuleviin työtehtäviin sekä intoa uuden oppimiseen alallani, jossa trendit ja kuviot vaihtuvat vuosittain.

S & A – Garda-järvi

Tiina on ollut kultaakin kalliimpi apu juhlamatkamme järjestelyissä. Ilman häntä juhlamme toteuttaminen ei olisi ollut näin helppoa ja sujuvaaa. Hän on ammattitaidolla vastannut kaikkiin pyyntöihimme ja hoitanut järjestelyt niin, että tiesimme koko ajan olevamme hyvissä käsissä.

kuva: Daniela Tanzi

A & V – Verona

Kotona ollaan ja viikonloppu menee toipuessa juhlahumusta 🙂 Hääpaikka on aivan ihana paikka ja olimme tosi tyytyväisiä. Välitäthän heille meidän lämpimät kiitokset. Kiitos Tiina sinulle kaikesta, sen lisäksi että olet huippu-ammattilainen, olet myös ihana ihminen.

kuva: Jaakko Sorvisto

J & E – Valpolicella

Ensiksikin kiitoksia oikein paljon erinomaisista hääjärjestelyistä: puheesi oli kertakaikkisen koskettava ja päivä oli meidän näköisemme. Ruokaa oli myös valtavasti ja se oli makoisaa. Paikka oli upea, eikä kumpikaan meistä olisi vaihtanut päivästä mitään pois, paitsi ehkä kevyemmän “cocktail” -buffetin. 😉 Kaikki vieraat kehuivat todella paljon hääjärjestelyitä ja miljöötä. Tuhannet kiitokset sinulle Tiina, että teit omalta osaltasi meidän päivästä täydellisen.

Kuva: Jussi Koskela

J & F – Toscana

What a fantastic journey we experienced during the last 13 months while planning our BIG DAY with Tiina! From day one after we decided to get married in Tuscany with around 140 guests, who would travel from many countries, we knew that we would need a professional wedding planner to support us. After our first contact and discussion with Tiina about our ideas, we were impressed by the professionalism and her very well and precise understanding of what our wishes and expectations are, who we are and what our taste is like.  Read more

kuva: Andrea Pitti

E & P – Toscana

Emme voi kiittää sinua tarpeeksi. Teit koko häiden suunnitteluprosessista niin stressittömän kuin mahdollista.Luovuutesi ja kova työsi auttoivat tekemään tästä viikonlopusta ikimuistoisen. Kiitos kaikesta, mitä olet tehnyt meille. Juhlapaikka oli upea, olemme niin onnellisia, että löysit sen – se todellakin toi unelmahäämme eloon. Se oli hyvin tärkeä päivä meille. Kiitos Tiinasta kaikesta tuesta.

M & M – Toscana

Tiina on erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen ja kärsivällinen wedding planner. Hän pysyi rauhallisena ja piti lankoja käsissään, vaikka morsiusparilla meinasi välillä mennä pasmat sekaisin ja paniikki iskeä. Hän kertoi selkeästi, mitä virallisia asiakirjoja meidän piti hankkia ennen vihkimistä ja hoiti ammattimaisesti asioimiset Italian viranomaisten kanssa. Hämmastelimme moneen kertaan sitä, miten paljon aikaa ja ajokilometrejä Tiina käytti asioiden hoitoon. Hän oli aina tavoitettavissa kun sitä tarvittiin, kellonajasta riippumatta. Tämä on mielestämme merkki siitä, että Tiina tekee työtään koko sydämellä. Saimme Tiinalta hyviä ideoita ja ajatuksia häihimme. Vaikka kaikki meidän ideat eivät olleetkaan toteutettavissa Italian säännösten takia, keksi Tiina tilalle toisen idean, joka sitten lopulta hääpäivänä osoittautui paremmaksi kuin alkuperäinen idea. Yksi asia on varma: ilman Tiinaa emme olisi pystyneet toteuttamaan unelmahäitämme Toscanassa!”

kuva: Petra Veikkola

H-T & J – Toscana

Kiitos Tiina vielä kerran kaikesta! Haluamme kiittää Tiinaa ensiluokkaisesta toiminnasta, kaikki toimi kuin unelma. Emme olisi voineet parempia hääjärjestelyitä, tai järjestäjää pyytää, kiitos vielä kerran!

Kuva: Daniele Lanci

M & M – Maggiore-järvi

Emme voi tarpeeksi kiittää sinua meidän täydellisen hääpäivän järjestelyistä. Kaikki sujui mutkattomasti ja teit meille stressittömän hääsuunnittelun! Hääpäivä oli ihana ja kaikki nauttivat jokaisesta hetkestä.

Kuva: Piero Gatti

N & J – Garda-järvi

Kiitos Tiina ystävällisestä, luotettavasta ja yksilöllisestä avusta häidemme ideoinnissa ja järjestämisessä sekä etukäteen että paikanpäällä. Olit korvaamaton apu. Olit meidän hyvä haltija ja teit toiveistamme totta. Kiitos!

Kuva: GilbertiRicca

P & V – Garda – järvi

Siis mielettömät puitteet olit järjestänyt: ihanan vihkipaikan, kauniit kuvauspaikat, ravintolat ja valokuvaajan – ollaan enemmän kuin tyytyväisiä! 🙂
Päivä oli ikimuistoinen ja kaikki sujui hienosti! Hämmennyttiin ihmisten anteliaisuudesta ja vieraanvaraisuudesta, kun ventovieraat ihmiset halusivat tarjota meille skumppaa ja onnitella! Meillä ei ikinä olisi ollut samanlaista Suomessa, ihan kuin olisi häävieraita ollut kanssamme, niin ystävällisiä ihmiset olivat!  Gardajärvi oli upea kokemus ja häät ikimuistoiset! Kiitos!

Kuva: Lorenzo Poli

J & S – Umbria

Kiitos vielä kaikesta! Seremonia oli täydellinen, kuin myös kirjoittamasi teksit. Emme voisi olla tyytyväisempiä lopputulemaan! Oli ilo toimia sinun kaltaisen ammattilaisen kanssa, kiitos.

HOME | HÄÄPALVELUT | ALUEET