loader image
My Choice Events

Venetsia ja Verona

HÄÄT JA JUHLAT VENETSIASSA JA VERONASSA

VENETSIA

Venetsia on maailman yksi ainutlaatuisimpia kaupunkeja. Se on rakennettu yli 1000-vuotta sitten runsaalle sadalle saarelle. Sen lukuisat vaikuttavat nähtävyydet ja ainutlaatuinen kauneus on tehnyt siitä yhden tunnetuimman matkailukohteen Italiassa. Tämä kaupunki elää ympäri vuoden ja on jokaisena vuodenaikana mystisen kaunis, myös talvikuukausina kun usva ja pimeys verhoaa kaupungin.

Venetsia sopii erityisesti pienemmille hääjuhlille, koska liikkuminen kaupungissa ei ole helppoa ja liikuntaesteisyys on syytä ottaa huomioon paikan valinnassa. Lukuista ravintolat ja hotellit avaavat ovensa hääjuhliin. Kaupungista löytyy upeita koristeellisia juhlasaleja, joita voi vuokrata. Muilta saarilta, jotka ympäröivät Venetsiaa, löytyy mielenkiintoisia ja erilaisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat taas erilaisen ulottuvuuden Venetsiasta.

Venetsian kaupunki on antanut useita kauniita saleja käyttöön siviilivihkimiseen. Pääsali löytyy kaupungintalolta , aivan Rialto-sillan vierestä pääkanaalin varrelta. Venetsiasta löytyy myös kauniita paikkoja eri uskontokuntien mukaiseen vihkimiseen. 

MATKUSTAMINEN

Venetsiassa on lentokenttä, josta pääsee helposti venetaksilla suoraan hotelliin. Muualta Italiasta pääsee junalla suoraan keskustaan. Lautat liikennöivät tiheästi kaupungissa sekä sieltä löytyy helposti venetakseja.

PARAS AIKA

Venetsia on auki vuoden ympäri. Heinä- ja elokuu voivat olla tukahduttavan kuumia, joten kevät ja syksy ovat parhainta aikaa. Myös talvikuukausina Venetsiassa on oma viehätyksensä. Kansainvälisesti tunnettujen tapahtumien, kuten karnevaalien ja Biennalen aikana hinnat nousevat usein moninkertaisiksi.

PYYDÄ TARJOUS – VENETSIA

VERONA

Verona tunnetaan rakastavaisten kaupunkina. Se on säilyttänyt hyvin kulttuuriperintönsä sekoittuen sopivasti musiikkiin, klassisiin viineihin ja herkullisiin paikallisruokiin. Veronan keskusta on todella viehättävä ja täynnä elegantteja kauppoja sekä intiimejä ravintoloita. Veronaa ympäröivät kuuluisat viinialueet, Bardolino, Valpolicella, Soave sekä Custoza, jotka ovat täynnä mielenkiintoisia viinitiloja, kauniita huviloita ja upeita venetsialaisia linnoja, joissa häät saavat satumaisen hohteen. Myös Veronasta  löytyy kauniita juhlapaikkoja sekä pienille että suuremmille hääjuhlille.

Kaupunki on antanut unohtumattomia mahdollisuuksia siviilivihkimiseen, kuten Shakespearen Julian koti, vanhan luostarin ja monia historiallisia palatseja, jotka sopivat parhaiten intiimille vihkimiselle pienellä vierasmäärällä.

MATKUSTAMINEN

Veronassa on kansainvälinen lentokenttä, josta pääsee helposti kaupunkiin ja ympäröivään alueeseen. Milanon, Bergamon ja Venetsian lentokentiltä matkustaminen hoituu hyvin junalla.

PARAS AIKA

Alue on kaunista keväästä syksyyn ja kuten muuallakin Italiassa, heinä-ja elokuu ovat kuumimmat kuukaudet. Elokuun loppupuolella sadekuurojen mahdollisuus lisääntyy.

PYYDÄ TARJOUS – VERONA

ITALIAN JÄRVET | TOSCANA | LIGURIA | AMALFIN RANNIKKO | PIEMONTE

Kuvat: ©Jaakko Sorvisto, ©Barbara Zanon, ©Jussi Koskela