Häät ja tilaisuudet Venetsiassa ja Veronassa

VENETSIA

Venetsia on rakennettu yli 1000-vuotta sitten runsaalle 100 saarelle. Bysantti, gotiikka ja renessanssi ovat Venetsian tärkeimmät taidesuuntaukset. Kaupungin sydämen, San Marco-aukion ja sen Duomon lisäksi Venetsia tarjoaa lukuisia vaikuttavia nähtävyyksiä, kuten Rialto-silta, Ducale-palatsi, Huokausten silta sekä Accademia-museo, joka on yksi Euroopan kuuluisimmista.Venetsia tunnetaan myös useista kansainvälisistä tapahtumista, kuten karnevaalista, Regatasta, Biennaali-kuvataidenäyttelystä sekä filmifestivaalista.

Venetsian kaupunki on antanut useita kauniita saleja käyttöönsiviilivihkimiseen ja ne löytyvät kaupungintalosta aivan Rialto-sillan vierestä pääkanaalin varrelta. Venetsiasta löytyy myös kauniita paikkoja eri uskontokuntien mukaiseen vihkimiseen. Upeat venetsialaiset palatsit kanaalien varsilla toivottavat sinut tervetulleeksi juhlimaan niiden koristeellisiin saleihin, sen jälkeen kun olet nauttinut unohtumattomasta gondooli-ajelusta pitkin Venezian lukemattomia kanaaleja.

 VERONA

Kuten Shakespeare on kirjoittanut, Verona on historian kuuluisin rakastavaisten kaupunki. Verona on myös maailmankuulu vanhalla areenalla pidettävästä ulkoilmaoopperastaan. Verona on myös loistava esimerkki kaupungista, joka on säilyttänyt hyvin kulttuuriperintönsä sekoittuen sopivasti musiikkiin, klassisiin viineihin ja herkullisiin paikallisruokiin. Veronan keskusta on todella viehättävä ja täynnä elegantteja kauppoja sekä intiimejä ravintoloita. Naimisiin meneminen Veronassa on todellinen kokemus. Kaupunki on antanut unohtumattomia mahdollisuuksia siviilivihkimiseen, kutenShakespearen Julian koti, vanha luostari ja monia historiallisia palatseja.

VENETO on yksi tärkeimipiä viinintuotantoalueita, sekä laadullisesti että määrällisesti. Alueen kuuluisat viinialueet, Bardolino, Valpolicella, Soave sekä Custoza ovat täynnä mielenkiintoisia viinitiloja, kauniitahuviloita ja upeita venetsialaisia linnoja, joissa häät saavat satumaisen hohteen.