loader image
My Choice Events

Amalfin rannikko

HÄÄT JA JUHLAT SORRENTOSSA JA AMALFIN RANNIKOLLA

Tämä rannikkoalue on yksi Italian maalauksellisimmista ja vaikuttavimmista paikoista. Se onkin ollut kautta aikojen monien säveltäjien ja maalarien innoituksen lähteenä.

Sisämaan yksinkertaisempaan elämään yhdistyy ylellisen ja kansainvälisesti tunnetun merenranta-alueen kauniit kaupungit ja saaret. On mahdotonta olla ihastelematta näitä kauniita pieniä kaupunkeja ja kyliä, jotka ovat Campania-maakunnan todellisia helmiä.

SORRENTON JA AMALFIN RANNIKON JUHLAPAIKAT

Sorrento, Positano, Amalfi, Ravello ja pienemmät kylät rannikolla ovat suosittuja kohteita hääjuhliin. Sieltä löytyy lähinnä korkeatasoisia hotelleja, joiden näköalaterassit ovat kuin tehdyt tyylikkäille merenrantajuhlille. Alueelta löytyy myös yksittäisiä villoja sekä ravintoloita myös pienemmille häätilaisuuksille.

Caprin saari tarjoaa mahtavat puitteet merelliselle hääjuhlalle. Saarelta löytyy idyllisiä ravintoloita, joiden näkymät avautuvat Napolin lahdelle, Vesuviukselle ja merelle horisonttiin asti.

SORRENTON JA AMALFIN RANNIKON VIHKIPAIKAT

Jokaisella kaupungilla on kauniit paikat siviilivihkimiseen, kuten Ravellossa puutarha, josta avautuu uljaat näkymät merelle ja rannikolle. Sorrentossa siviilivihkipaikkana on kaupungin keskustassa sijaitsevan San Francescon luostarin piha. Piano di Sorrentossa sijaitsevan Villa Fondin puutarha ja terassialue ovat varteenotettava vaihtoehto niille, jotka haluavat laajat näkymät merelle. Kauniita vihkipaikkoja löytyy myös muista kaupungeista. Amalfin rannikolla voi mennä naimisiin myös kirkossa edellyttäen , että toinen osapuoli on katolinen.

Capri tarjoaa kauniita siviilivihkipaikkoja ulkotiloissa, puutarhoissa ja terasseilla sekä Caprin että Anacaprin puolelta. Nämä tilat sopivat kuitekin vain pienemmille tilaisuuksille. Caprilta löytyy myös protestanttinen kirkko.

MATKUSTAMINEN

Lähin lentokenttä on Napolissa. Sieltä pääsee bussilla Sorrentoon ja Amalfin rannikolle ja Napolin satamasta suoraan Caprille tai myös Sorrentoon. Napolista on myös paikallisjunayhteys Sorrentoon.

PARAS AIKA

Paras aika on toukokuusta syyskuun loppuun. Talvikuukausina paikat ovat kiinni.

PYYDÄ TARJOUS – SORRENTO JA AMALFIN RANNIKKO

ITALIAN JÄRVET | VENETSIA JA VERONA | TOSCANA | LIGURIA | PIEMONTE

Kuvat: ©Gabriella Rotondi, ©My Choice Events